Predstavljanje publikacije „Leksikon medijskih i pravnih pojmova u Republici Srbiji“
Beograd, 8. – 12. aprila 2019. godine, “Praktična obuka o istraživanju i krivičnom gonjenju seksualnog nasilja vezanog za sukobe kao međunarodnog zločina”
Shadow
Slider
Visokotehnološki kriminal i zaštita maloletnih lica
Autor: Pravosudna akademija
Lokacija: Niš

Pravosudna akademija je u okviru redovnog programa, a u saradnji sa organizacijom „Sejv d čildren“ (Save the children) u okviru projekta „Prevencija i borba protiv seksualnog zlostavljanja i eksploatacije dece na internetu u Srbiji i BiH“ organizovala jednodnevnu obuku pravosudnih kadrova i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslovava. Tema obuke je bila „Visokotehnološki kriminal i zaštita maloletnih lica na internetu“.

Opširnije

Primena Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije
Autor: Pravosudna akademija
Lokacija: Beograd

U organizaciji Pravosudne akademije, a uz pomoć tima projekta „Prevencija i borba protiv korupcije“ koji je finansiran iz pretpristupnih fondova IPA 2013 programa EU za Srbiju, 18. aprila je u hotelu Museum održana radionica.

Opširnije

“Praktična obuka o istraživanju i krivičnom gonjenju seksualnog nasilja vezanog za sukobe kao međunarodnog zločina”
Autor: Pravosudna akademija
Lokacija: Beograd

Pravosudna akademija u saradnji sa Mehanizmom tužilaštva UN (Međunarodni rezidualni mehanizam za krivične sudove), organizovala je petodnevnu obuku, u periodu od 8. do 12. aprila 2019. Godine pod nazivom: “Praktična obuka o istraživanju i krivičnom gonjenju seksualnog nasilja vezanog za sukobe kao međunarodnog zločina”. Obuka je održana u hotelu Moskva u Beogradu.

Opširnije