<

,,HELP курс на даљину- Међународна правна помоћ у кривичним стварима’’

Аутор: Правосудна академија
Локација: Београд

Правосудна академија у сарадњи са Саветом Европе, у оквиру заједничког програма Европске уније и Савета Европе „Horizontal Facility“ за Западни Балкан и Турску, дана 12.октобра 2018. године у хотелу "Radisson Blue", булевар Војводе Мишића 15, у Београду, организује семинар поводом почетка HELP курса на даљину „Међународна правна помоћ у кривичним стварима“

Семинар који се реализује у оквиру HELP пројекта за Западни Балкан и пројекта „Подршка ефикасним правним средствима и узајамној правној помоћи“.
Правосудна академија у сарадњи са Саветом Европе, у оквиру заједничког програма Европске уније и Савета Европе „Horizontal Facility“ за Западни Балкан и Турску, дана 12.октобра 2018. године у хотелу "Radisson Blue", булевар Војводе Мишића 15, у Београду, организује семинар поводом почетка HELP курса на даљину „Међународна правна помоћ у кривичним стварима“ који се реализује у оквиру HELP пројекта за Западни Балкан и пројекта „Подршка ефикасним правним средствима и узајамној правној помоћи“.Курс је намењен заменицима јавног тужиоца и тужилачким помоћницима у Основним јавним тужилаштвима са подручја Апелационих јавних тужилаштва у Београду и Новом Саду.
Најављени предавачи за овај догађај су:
Гордана Јанићијевић и
Милена Манојловић Недељковић.
 Програм рада можете погледати овде

<