Skip to main content

Обуке из области кривичног права у току септембра 2018. године

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија

 

За област насиље у породици:

а) Две једнодневне радионице на тему „Заједничка обука за примену Закона о спречавању насиља у породици“ за припаднике Министарства унутрашњих послова 22. и 29. септембра у просторијама Криминалистичко полицијске академије у Земуну.

За области: Сузбијање корупције, организованог криминала, финансијска истрага и одузимање имовине проистекле из кривичног дела

а) Тродневни семинар на тему „Превенција и борба против корупције: Модул 2- Проактивне истраге у области јавних набавки“ од 24. до 26. септембра у хотелу „Парк“ у Новом Саду. 

б) Два једнодневна семинара на тему „Превенција и борба против корупције: координисање анти-коруптивне мреже“ 27. и 28. септембра у просторијама Правосудне академије у Београду у улици Светозара Марковића 21.

в) Конференција на тему: „Управљање ударним групама и њихово развијање“ 26. септембра у Палати „Србија“ у Београду.

г) Четвородневни семинар на тему: „Тренинг тренера у области финансијских истрага“ од 04. до 07. септембра у хотелу „88 rooms“ у Београду.

За област Кривични поступак:

Једнодневни семинар на тему „Доказна радња увиђаја код кривичних дела против полне слободе и кривичних дела са елементима насиља са посебним освртом на кривично дело насиља у породици“ 28. септембра у Апелационом суду у Новом Саду.

За област Ратни злочини:

Дводневни семинар на тему „Истрага у предметима ратних злочина“ 26. и 27. септембра у хотелу „Фалкенштајенер“ у Београду.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL