Skip to main content

Објављенe листe са шифрама кандидата и освојеним бројем бодова, за кандидате који су полагали испит за попуњавање радних места за ТУЖИЛАЧКЕ ПРИПРАВНИКЕ

Датум
Локација
Београд, Теразије 41
Аутор
Правосудна академија

Објављене су листе са шифрама кандидата, по месту полагања и освојеним бројем бодова, за кандидате који су полагали испит 04. априла 2023. године, за попуњавање радних места за ТУЖИЛАЧКЕ ПРИПРАВНИКЕ

 

Дана 05. априла 2023. године у 14:00 сати, објављене су листе са шифрама кандидата и освојеним бројем бодова по месту полагања кандидата:

ВАЖНЕ НАПОМЕНE:

Кандидат може поднети приговор Правосудној академији на утврђени број бодова, у року од осам дана од дана објављивања прелиминарне листе на сајту Правосудне академије.

Увид у тест могуће је остварити на два начина - личним доласком у Правосудну академију, Теразије бр. 41, Београд (у временском року дефинисаном правилницима, сваког радног дана од 09:00 до 15:00 часова), или слањем скенираног теста кандидату, на захтев кандидата.

Кандидат може захтевати да му се скенирани тест достави електронском поштом.

Кандидат је дужан да у захтеву за достављање теста, скенира и пошаље потврду о предаји теста, шифру коју је добио приликом предаје теста, и то у ПДФ формату.

У наслову је дужан да наведе: "Број пријаве/ шифра - захтев за увид у тест за тужилачке приправнике".
Захтев се упућује на адресу електронске поште dejan.georgijev@pars.rs


 

Напомене у вези приговора:

Приговор се подноси у писаној форми, на прописаном обрасцу. Образац за приговор можете преузети ОВДЕ


Кандидат је дужан да образац попуни, потпише, скенира и пошаље на адресу dejan.georgijev@pars.rs.

У наслову је дужан да наведе: "Број пријаве/ шифра - Приговор на тест за тужилачке приправнике" и уз образац пошаље скенирану потврду са шифром.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL