Skip to main content

Повреда права на суђење у разумном року у стечајном поступку

Датум
Локација
Ниш
Аутор
Правосудна академија

Правосудна академија је 22. септембра 2022. године у сали Правосудне академије у Нишу, организовала обуку на тему: „Повреда права на суђење у разумном року у стечајном поступку“, за судије и судијске помоћнике привредних судова из Ниша, Зајечара и Лесковца.

Након кратког уводног разматрања, учесници обуке подељени су у четири групе где су кроз анализу хипотетичких ситуација преносили своја искуства кроз међусобни дијалог.

Предавачице на овој обуци биле су: Јасминка Обућина председница Привредног апелационог суда и Душка Илић председница Привредног суда у Краљеву.

Повреда права на суђење у разумном року у стечајном поступку - Извор: Правосудна академија

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL