Skip to main content

Савет Европе, канцеларија у Београду објавила је два позива за пружање консултантских услуга

Датум
Локација
Београд
Аутор
Савет Европе, канцеларија у Београду

Заједнички пројекат ЕУ и Савета Европе “Подршка реформи правосуђа у Србији” је објавио два позива за пружање консултантских услуга у области независности и одговорности правосуђа, интерне организације правосуђа, обуке судија и тужилаца и хармонизације судске праксе у Србији.

Заједнички пројекат ЕУ и Савета Европе “Подршка реформи правосуђа у Србији” је објавио два позива за пружање консултантских услуга у области независности и одговорности правосуђа, интерне организације правосуђа, обуке судија и тужилаца и хармонизације судске праксе у Србији.

Савет Европе објавио је два позива за пружање консултантских услуга у области независности и одговорности правосуђа, интерне организације правосуђа, обуке судија и тужилаца и хармонизације судске праксе у Србији.

  1. Позив за набавку међународних консултантских услуга – са 4 лота
  2. Позив за набавку локалних консултантских услуга – са 4 лота

Позиви су објављени у оквиру пројекта „Подршка реформи правосуђа у Србији“ који суфинансирају Европска унија и Савет Европе и који се спроводи у Србији у периоду од три године (2022-2024).

Циљ позива је стварање две базе експерата - једне базе међународних и једне локалних експерата, закључивањем оквирних уговора са консултантима са релевантним знањем и радним искуством, који би потенцијално били ангажовани у току спровођења пројекта.

 

Позив је отворен за сва заинтересована лица до 11. маја 2022. године (23:59, GMT+2 CEST).

Више информација о позивима доступни су овде:

  1. 2022/AO/18 – 11 May 2022 – International consultancy services
  2. 2022/AO/19 – 11 May 2022 – Local consultancy services 

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL