Skip to main content

ЦЕПОЛ (ЕУ агенције за обуку органа за спровођење закона) - вебинар на тему "Сузбијање финансирања тероризма", 11. јун 2019. године у 14.00 часова

Датум
Локација
Београд
Аутор
Министартво унутрашњих послова

 

ЦЕПОЛ (ЕУ агенције за обуку органа за спровођење закона) - вебинар на тему
ЦЕПОЛ (ЕУ агенције за обуку органа за спровођење закона) - вебинар на тему "Сузбијање финансирања тероризма", 11. јунa 2019. године у 14.00 часова
 

Центар за полицијску обуку, Сектора за људске ресурсе Министарства унутрашњих послова, примио је од ЦЕПОЛ-а (ЕУ агенције за обуку органа за спровођење закона) позив за учешће представника органа за спровођење закона на онлајн вебинару, на тему

"Сузбијање финансирања тероризма"

Вебинар ће бити одржан на енглеском језику, дана 11. јуна 2019. године, са почетком у 14.00 часова.

 

Вебинар представља усмено излагање стручњака из одређене области које се емитује уживо путем интернета, а које у просеку траје између 60 и 120 минута.

За присуствовање вебинару потребан је рачунар/таблет/мобилни телефон са интернет конекцијом, као и звучници или слушалице. Потребно је да кандидати имају виши ниво познавања енглеског језика – ниво Б1 и виши.

Након одслушаног вебинара, полазници могу да преузму сертификат са веб-сајта ЦЕПОЛ-а.

Детаљи о начину преузимања сертификата и садржајима који су доступни на платформи ЦЕПОЛ-а налазе се у документима у прилогу.

  1. Упутство за регистрацију ЦЕПОЛ еНет
  2. ЦЕПОЛ еНет - вебинари и онлајн курсеви

Потребно је да заинтересовани кандидати попуне пријаву за учешће на вебинару, a након тога се региструју путем ЦЕПОЛ-овог линка који ће добити као повратну информацију. У форми пријаве за учешће на вебинару наведена је обавеза сачињавања и слања извештаја, као и обавеза извештавања контакт особе у случају да пријављени кандидат не учествује на вебинару, али се те обавезе односе на запослене у Министарству унутрашњих послова.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL