Skip to main content

Наставак сарадње Правосудне академије и Филозофског факултета Универзитета у Београду

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија
 

Наставак сарадње Правосудне академије и Филозофског факултета Универзитета у Београду - Извор: Правосудна академија

Као један од већих резултата сарадње са професорима и сарадницима Катедре за педагогију и андрагогију унапређени су у складу са савременом аднрагошком праксом и потребама циљне групе корисника програми обуке за менторе и предаваче на Правосудној академији, као и инструменти за евалуацију и мониторинг образовних активности и квалитета програма почетне обуке.

Правосудна академија је сваке године домаћин стручне посете студената треће године андрагогије која се организује у оквиру предмета Политике и системи образовања одраслих. Циљ активности је упознавање студената са историјатом Академије, њеним значајем како у систему стручног образовања и усавршавања носилаца правосудних функција, тако и у ширем друштвеном контексту, образовним програмима које нуди са посебним фокусом на рад Одељења за истраживање и унапређење образовања.

Ове године сарадња је на иницијативу студената четврте године андрагогије у оквиру предмета Маркетинг и менаџмент у образовању успостављена и на друштвеним мрежема. Студенти су промовисали рад Академије са посебним фокусом на андрагошким димензијама и радом андрагога у пракси на друштвеној мрежи Instagram.

Правосудна академија је са великим задовољством објаву младих колега андрагога подржала и објавила на друштвеним мрежама Instagram, Twitter, Linkedin, Google Corp.

Објаву студената андрагогије можете погледати на њиховом Instagram профилу Андрагогија

Правосудна академија се радује наставку дугогодишње успешне сарадње.

Ове године стручна посета студената треће године андрагогије у оквиру предмета Политике и системи образовања одраслих реализоваће се у четвртак, 9. децембра 2021. године

 

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL