Skip to main content

Регионална конференција „Жртва кривичног дела и кривичноправни инструменти заштите“

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија
 

Регионална конференција „Жртва кривичног дела и кривичноправни инструменти заштите“ - Извор: Правосудна академија

Конференција је окупила стручњаке у области кривичног права из академске заједнице, као и практичаре из Србије и земаља региона, са циљем размене и разматрања најновијих теоретских и практичних дешавања на пољу учешћа жртава у кривичном поступку и заштити и подршци за жртве и сведоке кривичних дела.

На конференцији је представљен и раније објављен зборник радова и постигнути резултати као и будуће активности у оквиру пројекта „Подршка жртвама и сведоцима кривичних дела” који спроводи Мисија а финансира Европска унија а један од партнера у реализацији пројекта је и Правосудна академија.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL