Skip to main content

ЦЕПОЛ (ЕУ агенцијa за обуку органа за спровођење закона) - курс на тему "Трговина дрогом", од 26. априла до 7. маја 2021. године

Датум
Локација
Београд
Аутор
Министартво унутрашњих послова

 

ЦЕПОЛ (ЕУ агенцијa за обуку органа за спровођење закона) - курс на тему "Трговина дрогом", у периоду од 26. априла до 7. маја 2021. године.

Центар за полицијску обуку, Сектора за људске ресурсе Министарства унутрашњих послова, примио је од ЦЕПОЛ-а (ЕУ агенције за обуку органа за спровођење закона) позив за учешће представника органа за спровођење закона на онлајн курсу, на тему:

"Трговина дрогом" - курс ће бити одржан на енглеском језику, у периоду од 26. априла до 7. маја 2021. године.

Курс је намењен службеницима за спровођење закона (полицијским службеницима, царинским службеницима, тужиоцима и правосудним органима) који имају до 3 године искуства у борби против трговине дрогом од стране организованих криминалних група (почетни ниво).

За разлику од ЦЕПОЛ вебинара, учешће на онлајн курсу је активно и од учесника се захтева да свакодневно издвоје потребно време за похађање курса у току његовог трајања (око 1-2 сата дневно). По успешном завршетку курса, полазници добијају сертификате.

Учешће у овом виду стручног усавршавања је бесплатно. За похађање онлајн курса потребан је рачунар са интернет конекцијом, инсталираним МS Office пакетом, као и слушалице са микрофоном. Потребно је да кандидати имају виши ниво познавања енглеског језика (минимум ниво Б2).

Молимо заинтересоване кандидате за похађање онлајн курса да се ближе упознају са детаљима курса из приложеног позивног писма, програма онлајн курса и програма активности.

Списак пријављених кандидата са листом кандидата по приоритету (Participants Nomination List - образац Т-16) и профиле кандидата на енглеском језику (Participant Profile - образац Т-15) потребно је доставити на имејл националог ЛЕЕд менаџера, Сање Трмчић (sanja.trmcic@mup.gov.rs), најкасније до 25. марта 2021. године.

У прилогу се налазе позив ЦЕПОЛ-а за учешће на онлајн курсу (Invitation Letter), програм активности (Activity Curriculum), програм онлајн курса (Programme Online Course), образац списка пријављених кандидата (Т16 - Participant Nomination List) и образац профила кандидата (Participant Profile - T15), изјава о приватности за обраду личних података на платформи ЛЕЕд, упутство о начину регистрације на онлајн платформу ЦЕПОЛ-а ЛЕЕд, као и упутство за реактивацију налога за оне који су имали налог на претходној платформи ЦЕПОЛ-а:

  1. Позив ЦЕПОЛ-а за учешће на онлајн курсу (Invitation Letter)
  2. Програм активности (Activity Curriculum)
  3. Програм онлајн курса (Programme Online Course)
  4. Образац списка пријављених кандидата (Т16 - Participant Nomination List)
  5. Образац профила кандидата (Participant Profile - T15)
  6. Изјава о приватности за обраду личних података на платформи ЛЕЕд
  7. Упутство за регистрацију на ЦЕПОЛ ЛЕЕд
  8. Упутство за реактивацију налога на ЦЕПОЛ ЛЕЕд

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL