Skip to main content

Јавне набавке - нова обука усклађена са изменама и допунама Закона о јавним набавкама

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија

Правосудна академија у сарадњи са НАЛЕД-ом реализује нову онлајн обуку на тему "Јавне набавке"а која је у складу са изменама и допунама "Закона о јавним набавкама" које су на снази од почетка године.

Обука је намењена судијама и тужиоцима који поступају у предметима у вези са јавним набавкама, судијским и тужилачким помоћницима ангажованим на овим предметима као и запосленима у правосудним органима који ради на пословима јавних набавки као наручиоци.

Обука се састоји из осам модула праћених тестовима провере знања и по успешном проласку обуке учесницима се додељују сертификати о завршеној обуци.

Онлајн обука доступна је на Платформи за учење на даљину Правосудне академије "ЛМС ПАРС".

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL