Skip to main content

Објављене контролне листе са подацима кандидата који су се пријавили на Јавни конкурс за попуњавање радних места ТУЖИЛАЧКИХ и СУДИЈСКИХ приправника

Датум
Локација
Београд, Теразије 41
Аутор
Правосудна академија

Правосудна академија je 4. марта 2023. године објавила листе за контролу података кандидата који су конкурисали на ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ РАДНИХ МЕСТА ТУЖИЛАЧКИХ ПРИПРАВНИКА и ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ РАДНИХ МЕСТА СУДИЈСКИХ ПРИПРАВНИКА, Оглашених у „Службеном гласнику РС”, 124/22 од 10. новембра 2022. године.

Након прикупљања, обраде и корекције свих података које су кандидати пријавом на конкурс  оставили у тужилаштвима и судовима приликом аплицирања на конкурсе које је огласило Министарство правде, објављене су листе дана 04. марта 2023. године.

Кандидате молимо да пажљиво погледају листе, креиране по исказаним жељама о месту полагања испита.

Кандидат треба да пронађе своје име, средње име и презиме, одабрано место полагања испита и списак судова и тужилаштава у којима је конкурисао, и у којима су пријаве прихваћене од стране конкурсних комисија, те да провери све наведене податке о себи који су објављени као јавно доступни.

Уколико кандидат уочи ма какву мањкавост, молимо Вас, да нас о томе најхитније обавестите позивом на следеће бројеве телефона: 064 869 02 99, 064 869 02 98 или путем електронске поште, на адресе:

  1. За тужилачке приправнике: dejan.georgijev@pars.rs
  2. За судијске приправнике: ispit.sud@pars.rs 

Ово је неопходно, како бисмо били сигурни да су подаци унети у базу података Правосудне академије валидни, те да можемо заказати испите.

Листе су сортиране према одабраном месту полагања, а редослед наведених судова и тужилаштава по кандидату, не одражава никакав приоритет.

СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ДАЉЕМ ТОКУ испита пратите на СТРАНАМА САЈТА ПОСВЕЋЕНИМ ОВОМ ИСПИТУ:

Напомена:

Прецизно дефинисан датум, време и место поплагања испита за тужилачке и судијске приправнике, биће објављен након верификације података.

Верификацију података завршавамо у среду, 08. марта 2023. године у 15:00 сати

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL