Skip to main content

Objavljene kontrolne liste sa podacima kandidata koji su se prijavili na Javni konkurs za popunjavanje radnih mesta TUŽILAČKIH i SUDIJSKIH pripravnika

Датум
Локација
Beograd, Terazije 41
Аутор
Pravosudna akademija

Pravosudna akademija je 4. marta 2023. godine objavila liste za kontrolu podataka kandidata koji su konkurisali na JAVNI KONKURS ZA POPUNJAVANJE RADNIH MESTA TUŽILAČKIH PRIPRAVNIKA i JAVNI KONKURS ZA POPUNJAVANJE RADNIH MESTA SUDIJSKIH PRIPRAVNIKA, Oglašenih u „Službenom glasniku RS”, 124/22 od 10. novembra 2022. godine.

Nakon prikupljanja, obrade i korekcije svih podataka koje su kandidati prijavom na konkurs  ostavili u tužilaštvima i sudovima prilikom apliciranja na konkurse koje je oglasilo Ministarstvo pravde, objavljene su liste dana 04. marta 2023. godine.

Kandidate molimo da pažljivo pogledaju liste, kreirane po iskazanim željama o mestu polaganja ispita.

Kandidat treba da pronađe svoje ime, srednje ime i prezime, odabrano mesto polaganja ispita i spisak sudova i tužilaštava u kojima je konkurisao, i u kojima su prijave prihvaćene od strane konkursnih komisija, te da proveri sve navedene podatke o sebi koji su objavljeni kao javno dostupni.

Ukoliko kandidat uoči ma kakvu manjkavost, molimo Vas, da nas o tome najhitnije obavestite pozivom na sledeće brojeve telefona: 064 869 02 99, 064 869 02 98 ili putem elektronske pošte, na adrese:

  1. Za tužilačke pripravnike: dejan.georgijev@pars.rs
  2. Za sudijske pripravnike: ispit.sud@pars.rs 

Ovo je neophodno, kako bismo bili sigurni da su podaci uneti u bazu podataka Pravosudne akademije validni, te da možemo zakazati ispite.

Liste su sortirane prema odabranom mestu polaganja, a redosled navedenih sudova i tužilaštava po kandidatu, ne odražava nikakav prioritet.

SVE INFORMACIJE O DALJEM TOKU ispita pratite na STRANAMA SAJTA POSVEĆENIM OVOM ISPITU:

Napomena:

Precizno definisan datum, vreme i mesto poplaganja ispita za tužilačke i sudijske pripravnike, biće objavljen nakon verifikacije podataka.

Verifikaciju podataka završavamo u sredu, 08. marta 2023. godine u 15:00 sati

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL