Skip to main content

Учешће Правосудне академије на вебинару европске мреже за обуку у правосуђу (ЕЈТН)

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија

 
Учешће Правосудне академије на вебинару европске мреже за обуку у правосуђу (ЕЈТН) -Извор: Правосудна академија

Учесници вебинара били су из земаља Европске Уније и Западног Балкана. У интерактивном окружењу учесници су кроз рад у малим и великим групама имали прилике да размењују искуства и унапређују знања на теме подстицања интерактивности у виртуелном окружењу, људских и материјалних ресурса неопходних за дизајнирање онлајн обука, као и најбољих европских пракси у погледу коришћења различитих платформи за учење.

Овим вебинаром се завршава овогодишње учешће Одељења за истраживање и унапређење образовања у образовним активностима у области развоја методологија обуке које организује Европска мрежа за обуку у правосуђу.

Чланови Одељења за истраживање и унапређење образовања сваке године активно учествују у свим образовним активностима у области развоја методологија обуке. Ове године су активности имајући у виду епидемиолошку ситуацију реализоване у онлајн формату. Овогодишњи план и програм обухватио је реализацију вебинара на следеће теме:

    • Innovative training curricula and change management
    • Gather and share best practices on training needs assessment
    • Challenges on distance learning. How to deal with training methods, tools and design
    • How to start distance learning: training methods, tools and design

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL