Skip to main content

Učešće Pravosudne akademije na vebinaru evropske mreže za obuku u pravosuđu (EJTN)

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Pravosudna akademija

 
Učešće Pravosudne akademije na vebinaru evropske mreže za obuku u pravosuđu (EJTN) -Izvor: Pravosudna akademija

Učesnici vebinara bili su iz zemalja Evropske Unije i Zapadnog Balkana. U interaktivnom okruženju učesnici su kroz rad u malim i velikim grupama imali prilike da razmenjuju iskustva i unapređuju znanja na teme podsticanja interaktivnosti u virtuelnom okruženju, ljudskih i materijalnih resursa neophodnih za dizajniranje onlajn obuka, kao i najboljih evropskih praksi u pogledu korišćenja različitih platformi za učenje.

Ovim vebinarom se završava ovogodišnje učešće Odeljenja za istraživanje i unapređenje obrazovanja u obrazovnim aktivnostima u oblasti razvoja metodologija obuke koje organizuje Evropska mreža za obuku u pravosuđu.

Članovi Odeljenja za istraživanje i unapređenje obrazovanja svake godine aktivno učestvuju u svim obrazovnim aktivnostima u oblasti razvoja metodologija obuke. Ove godine su aktivnosti imajući u vidu epidemiološku situaciju realizovane u onlajn formatu. Ovogodišnji plan i program obuhvatio je realizaciju vebinara na sledeće teme:

    • Innovative training curricula and change management
    • Gather and share best practices on training needs assessment
    • Challenges on distance learning. How to deal with training methods, tools and design
    • How to start distance learning: training methods, tools and design

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL