Skip to main content

Алумни клуб Правосудне академије (АКПА) почео је са емитовањем серијала интервјуа ”Глас правосуђа”.

Датум
Локација
Београд
Аутор
Алумни клуб Правосудне академије

 

Алумни клуб Правосудне академије (АКПА) почео је са емитовањем серијала интервјуа ”Глас правосуђа”.
Алумни клуб Правосудне академије (АКПА) почео је са емитовањем серијала интервјуа ”Глас правосуђа”

"Трудићемо се да угостимо најважније представнике најважнијих ”струја” правосуђа. Предстојећа уставна реформа правосуђа још је од 2017.у медијима, али недовољно, без структуре, с вишемесечним паузама. Жеља нам је да се чујемо и да се разумемо, без тешких речи и паушалног одбацивања другачијег".

За "Глас правосуђа" - Чедомир Бацковић, помоћник министра правде - сектор за европске интеграције и међународне пројекте - Видео интервју

"Желимо да од позваних саговорника чујемо оно што нису у прилици да кажу у, често, кратким и успутним изјавама за медије или на стручним скуповима који нису најбољи формат за дубље опсервирање."

Серијал можете пратити на званичном Youtube каналу Алумни клуба Правосудне академије.

 

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL