Skip to main content

Alumni klub Pravosudne akademije (AKPA) počeo je sa emitovanjem serijala intervjua ”Glas pravosuđa”.

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Alumni klub Pravosudne akademije

 

Alumni klub Pravosudne akademije (AKPA) počeo je sa emitovanjem serijala intervjua ”Glas pravosuđa”.
Alumni klub Pravosudne akademije (AKPA) počeo je sa emitovanjem serijala intervjua ”Glas pravosuđa”

"Trudićemo se da ugostimo najvažnije predstavnike najvažnijih ”struja” pravosuđa. Predstojeća ustavna reforma pravosuđa još je od 2017.u medijima, ali nedovoljno, bez strukture, s višemesečnim pauzama. Želja nam je da se čujemo i da se razumemo, bez teških reči i paušalnog odbacivanja drugačijeg".

Za "Glas pravosuđa" - Čedomir Backović, pomoćnik ministra pravde - sektor za evropske integracije i međunarodne projekte - Video intervju

"Želimo da od pozvanih sagovornika čujemo ono što nisu u prilici da kažu u, često, kratkim i usputnim izjavama za medije ili na stručnim skupovima koji nisu najbolji format za dublje opserviranje."

Serijal možete pratiti na zvaničnom Youtube kanalu Alumni kluba Pravosudne akademije.

 

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL