Skip to main content

Државно веће тужилаца донело одлуку о проширењу броја корисника почетне обуке на Правосудној академији

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија
Државно веће тужилаца донело одлуку о проширењу броја корисника почетне обуке на Правосудној академији - Извор: Правосудна академија
Државно веће тужилаца донело одлуку о проширењу броја корисника почетне обуке на Правосудној академији - Извор: Правосудна академија

Како је Правосудна академија и најавила још 15. новембра 2019. године, да ће због изузетног квалитета кандидата који су конкурисали за упис X генерације полазника званично затражити проширење листе, односно укупног броја полазника десете генерације.

Државно веће тужилаца, на седници одржаној дана 22.11.2019. године, сагласно члану 26. став 2. Закона  о Правосудној академији, донело је Одлуку о одређивању још 5 (пет) корисника почетне обуке десете генерације на Правосудној академији.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL