Skip to main content

Državno veće tužilaca donelo odluku o proširenju broja korisnika početne obuke na Pravosudnoj akademiji

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Pravosudna akademija
Državno veće tužilaca donelo odluku o proširenju broja korisnika početne obuke na Pravosudnoj akademiji - Izvor: Pravosudna akademija
Državno veće tužilaca donelo odluku o proširenju broja korisnika početne obuke na Pravosudnoj akademiji - Izvor: Pravosudna akademija

Kako je Pravosudna akademija i najavila još 15. novembra 2019. godine, da će zbog izuzetnog kvaliteta kandidata koji su konkurisali za upis X generacije polaznika zvanično zatražiti proširenje liste, odnosno ukupnog broja polaznika desete generacije.

Državno veće tužilaca, na sednici održanoj dana 22.11.2019. godine, saglasno članu 26. stav 2. Zakona  o Pravosudnoj akademiji, donelo je Odluku o određivanju još 5 (pet) korisnika početne obuke desete generacije na Pravosudnoj akademiji.

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL