Skip to main content

Конференција поводом радова на реконструкцији нове зграде Правосудне академије

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија

 

Амбијент пред конференцију за штампу 19.02.2019. у згради правосудне академије, Светозара Марковића бр. 21 - Извор: Правосудна академија

 

Реконструкција зграде Правосудне академије званично је отпочела 1. фебруара 2019. године. Из ИПА 2015 фондова, Европска унија је за потребе реконструкције зграде обезбедила 3 милиона евра, a укупнa површинa која се реконструише је преко 3.000 м/2.

На данашњој конференцији ће бити представљен пројекат реконструкције а присутнима ће се обратити Нела Кубуровић министарка правде, Ненад Вујић директор Правосудне академије и Амбасадор Европске уније Њ. Е. Сем Фабрици. 

Агенду можете погледати овде

 

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL