Skip to main content

Посета студената андрагогије

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија
                                                                                             

Фотографије са посете студената андрагогије.

Извор: Правосудна академија

         

Присутнима су се обратили директор Правосудне академије Ненад Вујић, Игор Милованов начелник Одељења за истраживање и унапређење образовања академије и Андреа Делибашић сарадница у академији.

У неформалној атмосфери, кроз дискусију, студенти су имали прилике да чују о мисији и визији академије, њеној организационој структури, делатности, начину рада свих организационих јединица са посебним нагласком на рад Одељења за истраживање и унапређење образовања.

Будући андрагози постављали су питања о начину испитивања образовних потреба, организацији образовних активности, систему за евалуацију и мониторинг.

Правосудна академија и Катедра за педагогију и андрагогију већ дуги низ година успешно сарађују о чему сведочи и ова недавна посета.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL