Skip to main content

ЦЕПОЛ (ЕУ агенције за обуку органа за спровођење закона) - вебинар на тему "Шумски пожари и паљење отпада", 25. марта 2019. године у 10.00 часова.

Датум
Локација
Београд
Аутор
Министартво унутрашњих послова

 ЦЕПОЛ-а (ЕУ агенције за обуку органа за спровођење закона) - вебинар на тему

Центар за полицијску обуку, Сектора за људске ресурсе Министарства унутрашњих послова, примио је од ЦЕПОЛ-а (ЕУ агенције за обуку органа за спровођење закона) позив за учешће представника органа за спровођење закона на онлајн вебинару, на тему

"Шумски пожари и паљење отпада".

Вебинар ће бити одржан на енглеском језику, дана 25. марта 2019. године, са почетком у 10.00 часова.

 

Вебинар представља усмено излагање стручњака из одређене области које се емитује уживо путем интернета, а које у просеку траје између 60 и 120 минута.

За присуствовање вебинару потребан је рачунар/таблет/мобилни телефон са интернет конекцијом, као и звучници или слушалице. Потребно је да кандидати имају виши ниво познавања енглеског језика – ниво Б1 и виши.

Након одслушаног вебинара, полазници могу да преузму сертификат са веб-сајта ЦЕПОЛ-а.

Детаљи о начину преузимања сертификата и садржајима који су доступни на платформи ЦЕПОЛ-а налазе се у документима у прилогу.

  1. Упутство за регистрацију ЦЕПОЛ еНет
  2. ЦЕПОЛ еНет - вебинари и онлајн курсеви

Потребно је да заинтересовани кандидати попуне пријаву за учешће на вебинару, a након тога се региструју путем ЦЕПОЛ-овог линка који ће добити као повратну информацију. У форми пријаве за учешће на вебинару наведена је обавеза сачињавања и слања извештаја, као и обавеза извештавања контакт особе у случају да пријављени кандидат не учествује на вебинару, али се те обавезе односе на запослене у Министарству унутрашњих послова.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL