Skip to main content

CEPOL (EU agencije za obuku organa za sprovođenje zakona) - vebinar na temu "Šumski požari i paljenje otpada", 25. marta 2019. godine u 10.00 časova.

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Ministartvo unutrašnjih poslova

 CEPOL-a (EU agencije za obuku organa za sprovođenje zakona) - vebinar na temu

Centar za policijsku obuku, Sektora za ljudske resurse Ministarstva unutrašnjih poslova, primio je od CEPOL-a (EU agencije za obuku organa za sprovođenje zakona) poziv za učešće predstavnika organa za sprovođenje zakona na onlajn vebinaru, na temu

"Šumski požari i paljenje otpada".

Vebinar će biti održan na engleskom jeziku, dana 25. marta 2019. godine, sa početkom u 10.00 časova.

 

Vebinar predstavlja usmeno izlaganje stručnjaka iz određene oblasti koje se emituje uživo putem interneta, a koje u proseku traje između 60 i 120 minuta.

Za prisustvovanje vebinaru potreban je računar/tablet/mobilni telefon sa internet konekcijom, kao i zvučnici ili slušalice. Potrebno je da kandidati imaju viši nivo poznavanja engleskog jezika – nivo B1 i viši.

Nakon odslušanog vebinara, polaznici mogu da preuzmu sertifikat sa veb-sajta CEPOL-a.

Detalji o načinu preuzimanja sertifikata i sadržajima koji su dostupni na platformi CEPOL-a nalaze se u dokumentima u prilogu.

  1. Uputstvo za registraciju CEPOL eNet
  2. CEPOL eNet - vebinari i onlajn kursevi

Potrebno je da zainteresovani kandidati popune prijavu za učešće na vebinaru, a nakon toga se registruju putem CEPOL-ovog linka koji će dobiti kao povratnu informaciju. U formi prijave za učešće na vebinaru navedena je obaveza sačinjavanja i slanja izveštaja, kao i obaveza izveštavanja kontakt osobe u slučaju da prijavljeni kandidat ne učestvuje na vebinaru, ali se te obaveze odnose na zaposlene u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL