Skip to main content

„Методологијa за спровођење истраге у случајевима злостављања од стране полиције“

Датум
Локација
Нови Сад
Аутор
Правосудна академија

Методологија за спровођење истраге 

Предавачи са обуке у Новом Саду-извор:Правосудна академија

Правосудна академија у сарадњи са Mисијом ОЕБС у Србији наставља са програмом обуке јавних тужилаца и полицијских службеника за примену чл. 3 Европске конвенције о људским правима под називом „Методологијa за спровођење истраге у случајевима злостављања од стране полиције“. У оквиру овог програма, 14.9.2018. године је oдржaн и семинар у Апелационoм  суду Нoви Сaд а прeдaвaчи су били: Тамара Мировић заменик републичког јавног тужиоца, др Јасмина Киурски заменик републичког јавног тужиоца, Дејан Кошанин - Сектор унутрашње контроле у Министарству унутрашњих послова и Татјана Лагумџија заменик јавног тужиоца у Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду и члан Државног већа тужилаца.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL