Skip to main content

Заказани испити за избор кандидата за пријем на почетну обуку Х-те генерације полазника Правосудне академије

Датум
Локација
Београд, Крагујевац, Ниш, Нови Сад
Аутор
Правосудна академија
Писмени део пријемног испита одржаће се 4. новембра 2019. године, с почетком у 10:00 сати
Писмени део пријемног испита одржаће се 4. новембра 2019. године, с почетком у 10:00 сати

Писмени део пријемног испита одржаће се 4. новембра 2019. године, с почетком у 10:00 сати

  • У Београду - за кандидате који су се пријавили да полажу на територији београдске апелације – улица Грачаничка бр. 18 (Институт за криминолошка и социолошка истраживања)
  • У Крагујевцу - за кандидате који су се пријавили да полажу на територији крагујевачке апелације – улица Краља Петра I број 18, Хотел Крагујевац, сала број 3.
  • У Нишу - за кандидате који су се пријавили да полажу на територији нишке апелације – Виши суд у Нишу, улица Вождовa бр.23. други спрат, сала бр. 90.
  • У Новом Саду - за кандидате који су се пријавили да полажу на територији новосадске апелације – Апелациони суд у Новом Саду, улица Сутјеска бр. 3, "мала" сала на III спрату

Тест личности одржаће се 7. новембра 2019. године, с почетком у 10:00 сати, у истим градовима као и писмени део пријемног испита.

Усмени део пријемног испита – одржаће се у периоду од 12. до 15. новембра 2019. године. Детаљније информације, као и распоред полагања по додељеним шифрама кандидата, биће накнадно објављен на сајту Правосудне академије, на страни Стручно усавршавање/ Почетна обука/ Пријемни испит.

Подсећамо кандидате да је на писмени део испита неопходно да дођу најкасније 15 минута пре почетка одржавања самог испита, и да са собом понесу важећу личну карту/ пасош ради доказивања идентитета.

Неопходно је да сви кандидати пажљиво проуче Правилник о полагању пријемног испита, као и Инфо за полагање пријемног испита.

Свим кандидатима је послата електронска порука коју су дужни да пажљиво прочитају и поступе према наведеним упутствима.

Полагање писменог и усменог дела испита снима се камерама, а директно се може пратити на Јутјуб каналима Правосудне академије:
o Место полагања Београд: https://www.youtube.com/c/PravosudnaakademijaRS
o Место полагања Крагујевац: https://www.youtube.com/channel/UClfOelTh8AAquWsTJ-tuUrQ
o Место полагања Ниш: https://www.youtube.com/channel/UC83rgapJx_vgSDOJoSViB6A
o Место полагања Нови Сад: https://www.youtube.com/channel/UClQz4pNknqqljufaoFhjs6A

Информације о току испита можете пратити и путем званичних налога Правосудне академије на друштвеним мрежама:YouTube  Twitter  Instagram LinkedIn

Свим кандидатима Правосудна академија Републике Србије жели срећу на предстојећим испитима!

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL