Skip to main content

Zakazani ispiti za izbor kandidata za prijem na početnu obuku H-te generacije polaznika Pravosudne akademije

Датум
Локација
Beograd, Kragujevac, Niš, Novi Sad
Аутор
Pravosudna akademija
Pismeni deo prijemnog ispita održaće se 4. novembra 2019. godine, s početkom u 10:00 sati
Pismeni deo prijemnog ispita održaće se 4. novembra 2019. godine, s početkom u 10:00 sati

Pismeni deo prijemnog ispita održaće se 4. novembra 2019. godine, s početkom u 10:00 sati

  • U Beogradu - za kandidate koji su se prijavili da polažu na teritoriji beogradske apelacije – ulica Gračanička br. 18 (Institut za kriminološka i sociološka istraživanja)
  • U Kragujevcu - za kandidate koji su se prijavili da polažu na teritoriji kragujevačke apelacije – ulica Kralja Petra I broj 18, Hotel Kragujevac, sala broj 3.
  • U Nišu - za kandidate koji su se prijavili da polažu na teritoriji niške apelacije – Viši sud u Nišu, ulica Voždova br.23. drugi sprat, sala br. 90.
  • U Novom Sadu - za kandidate koji su se prijavili da polažu na teritoriji novosadske apelacije – Apelacioni sud u Novom Sadu, ulica Sutjeska br. 3, "mala" sala na III spratu

Test ličnosti održaće se 7. novembra 2019. godine, s početkom u 10:00 sati, u istim gradovima kao i pismeni deo prijemnog ispita.

Usmeni deo prijemnog ispita – održaće se u periodu od 12. do 15. novembra 2019. godine. Detaljnije informacije, kao i raspored polaganja po dodeljenim šiframa kandidata, biće naknadno objavljen na sajtu Pravosudne akademije, na strani Stručno usavršavanje/ Početna obuka/ Prijemni ispit.

Podsećamo kandidate da je na pismeni deo ispita neophodno da dođu najkasnije 15 minuta pre početka održavanja samog ispita, i da sa sobom ponesu važeću ličnu kartu/ pasoš radi dokazivanja identiteta.

Neophodno je da svi kandidati pažljivo prouče Pravilnik o polaganju prijemnog ispita, kao i Info za polaganje prijemnog ispita.

Svim kandidatima je poslata elektronska poruka koju su dužni da pažljivo pročitaju i postupe prema navedenim uputstvima.

Polaganje pismenog i usmenog dela ispita snima se kamerama, a direktno se može pratiti na Jutjub kanalima Pravosudne akademije:
o Mesto polaganja Beograd: https://www.youtube.com/c/PravosudnaakademijaRS
o Mesto polaganja Kragujevac: https://www.youtube.com/channel/UClfOelTh8AAquWsTJ-tuUrQ
o Mesto polaganja Niš: https://www.youtube.com/channel/UC83rgapJx_vgSDOJoSViB6A
o Mesto polaganja Novi Sad: https://www.youtube.com/channel/UClQz4pNknqqljufaoFhjs6A

Informacije o toku ispita možete pratiti i putem zvaničnih naloga Pravosudne akademije na društvenim mrežama:YouTube  Twitter  Instagram LinkedIn

Svim kandidatima Pravosudna akademija Republike Srbije želi sreću na predstojećim ispitima!

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL