Skip to main content

На свечаној седници Председништва удружења за кривичноправну теорију и праксу уручено признање директору Правосудне академије

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија
Фотографије са свечане седнице Председништва удружења за кривичноправну теорију и праксу
Извор : Правосудна академија

Једина тачка дневног реда ове седнице, била је свечано уручење признања Удружења за 2018. годину, на основу одлуке Председништва Удружења - господину Ненаду Вујићу, члану удружења и директору Правосудне академије.

Снимак речи захвалности присутним гостима из Министарства правде, правосуђа, колега и пријатеља - Ненад Вујић, директор Правосудне академије

По речима Проф. др. Станка Бејатовића, ово престижно и, пре свега, заслужено признање, одраз је дугогодишњег рада и залагања господина Ненада Вујића, који је дао немерљив допринос српском правосуђу у многим сферама, посебно у домену кривичноправне теорије и праксе, али и успостављању и развоју Правосудне академије од Правосудног центра до угледне образовне институције пред којом су тек велика дела.  

Признање Удружења за 2018. годину, господину Ненаду Вујићу, уручио је Председник Удружења Проф. Др. Станко Бејатовић.

 

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL