Skip to main content

Na svečanoj sednici Predsedništva udruženja za krivičnopravnu teoriju i praksu uručeno priznanje direktoru Pravosudne akademije

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Pravosudna akademija
Fotografije sa svečane sednice Predsedništva udruženja za krivičnopravnu teoriju i praksu
Izvor : Pravosudna akademija

Jedina tačka dnevnog reda ove sednice, bila je svečano uručenje priznanja Udruženja za 2018. godinu, na osnovu odluke Predsedništva Udruženja - gospodinu Nenadu Vujiću, članu udruženja i direktoru Pravosudne akademije.

Snimak reči zahvalnosti prisutnim gostima iz Ministarstva pravde, pravosuđa, kolega i prijatelja - Nenad Vujić, direktor Pravosudne akademije

Po rečima Prof. dr. Stanka Bejatovića, ovo prestižno i, pre svega, zasluženo priznanje, odraz je dugogodišnjeg rada i zalaganja gospodina Nenada Vujića, koji je dao nemerljiv doprinos srpskom pravosuđu u mnogim sferama, posebno u domenu krivičnopravne teorije i prakse, ali i uspostavljanju i razvoju Pravosudne akademije od Pravosudnog centra do ugledne obrazovne institucije pred kojom su tek velika dela.  

Priznanje Udruženja za 2018. godinu, gospodinu Nenadu Vujiću, uručio je Predsednik Udruženja Prof. Dr. Stanko Bejatović.

 

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL