Skip to main content

Стицање посебних знања из области права детета

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија

 
Стицање посебних знања из области права детета - Извор: Правосудна академија
Судије су првог дана имале прилику да чују предавање на тему Спречавање насиља у породици, у вези са Законом о спречавању насиља у породици. Предавачи су били Небојша Ђуричић судија Другог основног суда и судија Врховног касационог суда Јелица Бојанић Керкез.
Други дан су Љиљана Марковић и Микаина Стевановић имале прилику да у својству дечјих педагога говоре на поменуту тему, док је о правима детета и вршењу родитељског права трећег дана обуке говорила судија Врховног касационог суда Зорана Делибашић.
Овом тродневном семинару је присуствовало око 45 учесника са простора београдске апелације.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL