Skip to main content

Доказна радња увиђаја и изузимање микротрагова приликом форензичке обраде лица места

Датум
Локација
Крагујевац
Аутор
Правосудна академија
 

Доказна радња увиђаја и изузимање микротрагова приликом форензичке обраде лица места - Извор: Правосудна академија

Учесници радионице били су јавни тужиоци и њихови заменици из Виших јавних тужилаштава у Краљеву, Крагујевцу, Јагодини и Пожаревцу и Основних јавних тужилаштава у Крушевцу, Петровцу на Млави, Великом Градишту и Аранђеловцу. Радионица је организована и за форензичке техничаре подручних  полицијских управа из Смедерева, Бора, Зајечара, Јагодине и Ћуприје.

Предавачи су били:
• Лепосава Вујановић Порубовић заменик Вишег јавног тужиоца у Београду
• Др Наташа Радосављевић-Стевановић начелник Одељења за физичко-хемијска и токсиколошка вештачења Националног центра за криминалистичку форензику МУП-а
• Наташа Момчиловић форензички вештак за физичко-хемијска вештачења Националног центра за криминалистичку форензику МУП-а
• Милан Петровић форензички експерт за вештачење акцидената Националног центра за криминалистичку форензику МУП-а
• Ненад Аранитовић шеф Одсека за оперативну форензику Националног центра за криминалистичку форензику МУП-а

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL