Skip to main content

CEPOL (EU agencija za obuku organa za sprovođenje zakona) - kurs na temu "Trgovina drogom", od 26. aprila do 7. maja 2021. godine

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Ministartvo unutrašnjih poslova

 

CEPOL (EU agencija za obuku organa za sprovođenje zakona) - kurs na temu "Trgovina drogom", u periodu od 26. aprila do 7. maja 2021. godine.

Centar za policijsku obuku, Sektora za ljudske resurse Ministarstva unutrašnjih poslova, primio je od CEPOL-a (EU agencije za obuku organa za sprovođenje zakona) poziv za učešće predstavnika organa za sprovođenje zakona na onlajn kursu, na temu:

"Trgovina drogom" - kurs će biti održan na engleskom jeziku, u periodu od 26. aprila do 7. maja 2021. godine.

Kurs je namenjen službenicima za sprovođenje zakona (policijskim službenicima, carinskim službenicima, tužiocima i pravosudnim organima) koji imaju do 3 godine iskustva u borbi protiv trgovine drogom od strane organizovanih kriminalnih grupa (početni nivo).

Za razliku od CEPOL vebinara, učešće na onlajn kursu je aktivno i od učesnika se zahteva da svakodnevno izdvoje potrebno vreme za pohađanje kursa u toku njegovog trajanja (oko 1-2 sata dnevno). Po uspešnom završetku kursa, polaznici dobijaju sertifikate.

Učešće u ovom vidu stručnog usavršavanja je besplatno. Za pohađanje onlajn kursa potreban je računar sa internet konekcijom, instaliranim MS Office paketom, kao i slušalice sa mikrofonom. Potrebno je da kandidati imaju viši nivo poznavanja engleskog jezika (minimum nivo B2).

Molimo zainteresovane kandidate za pohađanje onlajn kursa da se bliže upoznaju sa detaljima kursa iz priloženog pozivnog pisma, programa onlajn kursa i programa aktivnosti.

Spisak prijavljenih kandidata sa listom kandidata po prioritetu (Participants Nomination List - obrazac T-16) i profile kandidata na engleskom jeziku (Participant Profile - obrazac T-15) potrebno je dostaviti na imejl nacionalog LEEd menadžera, Sanje Trmčić (sanja.trmcic@mup.gov.rs), najkasnije do 25. marta 2021. godine.

U prilogu se nalaze poziv CEPOL-a za učešće na onlajn kursu (Invitation Letter), program aktivnosti (Activity Curriculum), program onlajn kursa (Programme Online Course), obrazac spiska prijavljenih kandidata (T16 - Participant Nomination List) i obrazac profila kandidata (Participant Profile - T15), izjava o privatnosti za obradu ličnih podataka na platformi LEEd, uputstvo o načinu registracije na onlajn platformu CEPOL-a LEEd, kao i uputstvo za reaktivaciju naloga za one koji su imali nalog na prethodnoj platformi CEPOL-a:

  1. Poziv CEPOL-a za učešće na onlajn kursu (Invitation Letter)
  2. Program aktivnosti (Activity Curriculum)
  3. Program onlajn kursa (Programme Online Course)
  4. Obrazac spiska prijavljenih kandidata (T16 - Participant Nomination List)
  5. Obrazac profila kandidata (Participant Profile - T15)
  6. Izjava o privatnosti za obradu ličnih podataka na platformi LEEd
  7. Uputstvo za registraciju na CEPOL LEEd
  8. Uputstvo za reaktivaciju naloga na CEPOL LEEd

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL