Skip to main content

CEPOL (EU agencija za obuku organa za sprovođenje zakona) - vebinar na temu "Borba protiv teškog kriminala: Vodič ka osudi za pranje novca bez dokazivanja osnovnog predikatnog krivičnog dela", 30. novembar 2021. godine

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Ministartvo unutrašnjih poslova

 


CEPOL (EU agencija za obuku organa za sprovođenje zakona) - vebinar na temu "Borba protiv teškog kriminala: Vodič ka osudi za pranje novca bez dokazivanja osnovnog predikatnog krivičnog dela", 30. novembar 2021. godine

Centar za policijsku obuku, Sektora za ljudske resurse Ministarstva unutrašnjih poslova, primio je od CEPOL-a (EU agencije za obuku organa za sprovođenje zakona) poziv za učešće predstavnika organa za sprovođenje zakona na vebinaru, na temu:

"Borba protiv teškog kriminala: Vodič ka osudi za pranje novca bez dokazivanja osnovnog predikatnog krivičnog dela" - vebinar će biti održan na engleskom jeziku, dana 30. novembra 2021. godine sa početkom u 10 časova

Učešće u ovom vidu stručnog usavršavanja je besplatno. Za prisustvovanje vebinaru potreban je računar/tablet/mobilni telefon sa internet konekcijom, kao i zvučnici ili slušalice. Potrebno je da kandidati imaju viši nivo poznavanja engleskog jezika – nivo B1 ili viši (po sopstvenoj proceni, nije neophodan sertifikat).

Vebinar predstavlja usmeno izlaganje stručnjaka iz određene oblasti koje se emituje uživo putem interneta, a koje u proseku traje između 60 i 120 minuta. Po uspešnom završetku vebinara, polaznici dobijaju sertifikate.

Potrebno je da se zainteresovani kandidati registruju na platformi CEPOL-a za e-učenje LEEd (https://leed.cepol.europa.eu/) ukoliko već nemaju korisnički nalog na navedenoj platformi.

Potrebno je dostaviti podatke (ime, prezime, organizacionu jedinicu i imejl-adresu registrovanog naloga na platformi LEEd, kao i naziv vebinara) na imejl-adresu sanja.trmcic@mup.gov.rs kako bi kandidatima bio omogućen pristup stranici vebinara. Podatke dostaviti najkasnije do 29.11.2021. godine, do 13.00 časova.

Potrebno je da se kandidati prijave na svoj nalog na platformi LEEd, zatim da otvore link koji vodi na stranicu vebinara (https://leed.cepol.europa.eu/course/view.php?id=3670) i da se tamo prijave za učešće na vebinaru (registracija za učešće putem GoToWebinar linka).

Nakon odlušanog vebinara, polaznici mogu da preuzmu sertifikat o učešću na vebinaru, ukoliko su pohađali vebinar duže od 20 minuta. Sertifikati se kreiraju obično 30-60 dana nakon održanog vebinara i biće dostupni na njihovom ličnom korisničkom nalogu na platformi LEEd.

Detalji o registraciji, načinu preuzimanja sertifikata i sadržajima koji su dostupni na platformi LEEd nalaze se u dokumentima u prilogu.

1. Vebinari i onlajn kursevi
2. Uputstvo za registraciju na CEPOL LEEd
3. Uputstvo za reaktivaciju naloga na CEPOL LEEd

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL