Skip to main content

Korigovane liste sa šiframa kandidata koji su polagali pismeni deo prijemnog ispita 8. marta 2021. godine

Датум
Локација
Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac
Аутор
Pravosudna akademija
 

Sve informacije možete pogledati ovde

Nove liste sa šiframa kandidata objavljene su 10. marta, 2021, godine u 11:00 sati

Lista sa šiframa kandidata koji su polagali pismeni test - mesto polaganja Beograd, u skladu sa obaveštenjem od 9. marta, 2021.

Lista sa šiframa kandidata koji su polagali pismeni test - mesto polaganja Kragujevac, u skladu sa obaveštenjem od 9. marta, 2021.

Lista sa šiframa kandidata koji su polagali pismeni test - mesto polaganja Niš, u skladu sa obaveštenjem od 9. marta, 2021.

Lista sa šiframa kandidata koji su polagali pismeni test - mesto polaganja Novi Sad, u skladu sa obaveštenjem od 9. marta, 2021.

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL