Skip to main content

Nastavak saradnje Pravosudne akademije i Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Pravosudna akademija
 

Nastavak saradnje Pravosudne akademije i Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu - Izvor: Pravosudna akademija

Kao jedan od većih rezultata saradnje sa profesorima i saradnicima Katedre za pedagogiju i andragogiju unapređeni su u skladu sa savremenom adnragoškom praksom i potrebama ciljne grupe korisnika programi obuke za mentore i predavače na Pravosudnoj akademiji, kao i instrumenti za evaluaciju i monitoring obrazovnih aktivnosti i kvaliteta programa početne obuke.

Pravosudna akademija je svake godine domaćin stručne posete studenata treće godine andragogije koja se organizuje u okviru predmeta Politike i sistemi obrazovanja odraslih. Cilj aktivnosti je upoznavanje studenata sa istorijatom Akademije, njenim značajem kako u sistemu stručnog obrazovanja i usavršavanja nosilaca pravosudnih funkcija, tako i u širem društvenom kontekstu, obrazovnim programima koje nudi sa posebnim fokusom na rad Odeljenja za istraživanje i unapređenje obrazovanja.

Ove godine saradnja je na inicijativu studenata četvrte godine andragogije u okviru predmeta Marketing i menadžment u obrazovanju uspostavljena i na društvenim mrežema. Studenti su promovisali rad Akademije sa posebnim fokusom na andragoškim dimenzijama i radom andragoga u praksi na društvenoj mreži Instagram.

Pravosudna akademija je sa velikim zadovoljstvom objavu mladih kolega andragoga podržala i objavila na društvenim mrežama Instagram, Twitter, Linkedin, Google Corp.

Objavu studenata andragogije možete pogledati na njihovom Instagram profilu Andragogija

Pravosudna akademija se raduje nastavku dugogodišnje uspešne saradnje.

Ove godine stručna poseta studenata treće godine andragogije u okviru predmeta Politike i sistemi obrazovanja odraslih realizovaće se u četvrtak, 9. decembra 2021. godine

 

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL