Skip to main content

Virtuelna stručna poseta studenata andragogije Pravosudnoj akademiji

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Pravosudna akademija

 
Izvor: Pravosudna akademija

Aktivnost je organizovana kao redovna studentska vežba u okviru predmeta Politike i sistemi obrazovanja odraslih. Imajući u vidu trenutnu epidemilošku sutuaciju poseta je realizovana virtuelno, posredstvom Zum platforme.

Domaćini susreta bili su Andrea Delibašić i Stefan Vučićević, andragozi, članovi Odeljenja za istraživanje i unapređenje obrazovanja.

U interaktivnom okruženju, kroz prezentaciju i diskusiju, studenti su imali prilike da čuju o misiji, viziji i ciljevima Akademije, njenoj organizacionoj strukturi, delatnosti, načinu rada svih organizacionih jedinica sa posebnim naglaskom na rad Odeljenja za istraživanje i unapređenje obrazovanja, ciljnoj grupi korisnika usluga i programima obuka.

Mladi andragozi postavljali su pitanja o načinu ispitivanja obrazovnih potreba, organizaciji obrazovnih aktivnosti, sistemu za evaluaciju i monitoring, specifičnostima organizacije obrazovnih aktivnosti u tradicionalnom i elektronskom okruženju, kao i o karakteristikama i motivaciji za učenje ciljne grupe korisnika programa obuka.
Pravosudna akademija želi puno sreće i uspeha studentima u predstojećim ispitnim aktivnostima i budućem radu i nada se nastavku uspešne saradnje sa Katedrom za pedagogiju i andragogiju.

Na osnovu Sporazuma o saradnji Pravosudna akademija i Katedra za pedagogiju i andragogiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu već dugi niz godina uspešno realizuju različite aktivnosti usmerene na unapređenje kvaliteta programa obuka Pravosudne akademije ali i nastavnih i vannstavnih aktivnosti studenata adragogije.

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL