Skip to main content

Zum sastanak na temu prezentacije priručnika ”Primena alternativnih sankcija u pravnom sistemu Republike Srbije“

Датум
Локација
Novi Sad
Аутор
Pravosudna akademija

Zum sastanak na temu prezentacije priručnika ”Primena alternativnih sankcija u pravnom sistemu Republike Srbije“ - Izvor: Pravosudna akademija


Zum sastanku su prisustvovali: Eva Eren rukovodilac projekta CILC.NL, Emily Vanrhenen (Helisinški odbor NL), Marija Petrović saradnik na projektu u Republici Srbiji i Ljuba Slijepčević (Pravosudna Akademija).

Zum prezentaciji Priručnika će prisustvovati sudije Osnovnog suda u Novom Sadu i ZOJT u Novom Sadu koji su prošli obuku za trenere u organizaciji Pravosudne akademije i CILC-a -NIZOZEMSKA- donator MATRA dana 9.7.2019. godine, a Eva Eren će nakon dogovora sa priređivačima Priručnika obavestiti Pravosudnu akademiju o danu održavanja Zum prezentacije kako bismo mogli da uputimo sudijama i ZOJT poziv na njihov lični imejl da prisustvuju prezentaciji.

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL