Skip to main content

Međunarodna sertifikacija za istražitelje prevara i specijaliste za borbu protiv pranja novca

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Pravosudna akademija

 

Međunarodna sertifikacija za istražitelje prevara i specijaliste za borbu protiv pranja novca - Izvor: Pravosudna akademija

Obuka je namenjena profesionalcima koji se bave istragom i procesuiranjem koruptivnih predmeta, finansijskih prevara i privrednog kriminala i koji su snažno motivisani, zainteresovani za konstantan napredak i usavršavanje, radoznali, željni novih znanja i usmereni na postizanje cilja.

Međunarodno udruženje sertifikovanih istražitelja prevara (Association of Certified Fraud Exeminers, ACFE) je najveća na svetu organizacija protiv prevara koja obezbeđuje edukaciju i sertifikaciju u oblasti prevencije i detekcije prevara. Sa više od 85,000 hiljada članova širom sveta, asocijacija smanjuje prevare u poslovnom okruženju širom sveta, bavi se njihovom prevencijom i otkrivanjem i osigurava poverenje javnosti u integritet, objektivnost i profesionalizam unutar profesije. Sedište organizacije je u Ostinu, Teksasu, a osnovana je 1988. godine.

Međunarodno udruženje sertifikovanih specijalista za borbu protiv pranja novca je najveća zajednica specijalista za borbu protiv pranja novca i prevencije finansijskog kriminala. Sertifikat (CAMS) predstavlja zlatni standard i međunarodno je priznat od strane finansijskih institucija, država i regulatora kao ozbiljna profesionalna posvećenost zaštiti finansijskog sistema protiv pranja novca.

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL