Skip to main content

Objavljene liste sa šiframa kandidata koji su polagali pismeni deo prijemnog ispita

Датум
Локација
Beograd, Kragujevac, Niš, Novi Sad
Аутор
Pravosudna akademija
 

  

Pravosudna akademija objavljuje liste sa šiframa kandidata koji su polagali pismeni deo prijemnog ispita 4. novembra 2019. godine. Liste su postavljene 4. novembra u 15:05 sati. Sve liste sa šiframa kandidata koji su polagali pismeni deo ispita:

Lista sa šiframa kandidata koji su polagali pismeni test - mesto polaganja Beograd

Za apelaciju Beograd, liste sa šiframa kandidata istaknute su na vratima Pravosudne akademije, na adresi: Terazije br. 41 i Gračanička br. 18.

Uvid u test, kandidati koji su polagali u beogradskoj apelaciji, mogu zatražiti isključivo na adresi Pravosudna akademija, Terazije br. 41.

Lista sa šiframa kandidata koji su polagali pismeni test - mesto polaganja Kragujevac

Lista sa šiframa kandidata koji su polagali pismeni test - mesto polaganja Niš

Lista sa šiframa kandidata koji su polagali pismeni test - mesto polaganja Novi Sad

Liste sa šiframa kandidata biće istaknute po apelacijama, na svim mestima na kojima su kandidati polagali, na vratima, ali i na vratima prostorija Pravosudne akademije u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Test ličnosti, održaće se 07. novembra 2019. godine sa početkom u 10:00 sati na sledećim lokacijama:

  • U Beogradu - za kandidate koji su se prijavili da polažu na teritoriji beogradske apelacije – ulica Gračanička br. 18 (Institut za kriminološka i sociološka istraživanja)
  • U Kragujevcu - za kandidate koji su se prijavili da polažu na teritoriji kragujevačke apelacije – u sali Pravosudne akademije (u potkrovlju)  u Apelacionom sudu u Kragujevcu, ul. Trg vojvode Radomira Putnika broj 4.
  • U Nišu - za kandidate koji su se prijavili da polažu na teritoriji niške apelacije – Viši sud u Nišu, ulica Voždova br.23. drugi sprat, sala br. 90.
  • U Novom Sadu - za kandidate koji su se prijavili da polažu na teritoriji novosadske apelacije – Apelacioni sud u Novom Sadu, ulica Sutjeska br. 3, "mala" sala na III spratu

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL