Skip to main content

Okrugli sto

Датум
Локација
Ćuprija
Аутор
Pravosudna akademija

 
Ćuprija, 18.10.2018 - Okrugli sto - Izvor: Pravosudna akademija
Okrugli sto i predavanja na pomenutu temu organizovani su u Visokoj medicinskoj školi strukovnih studija. 
Cilj skupa je podizanje svesti i nivoa informisanosti kod studenata i učenika kojima je ukazano na važnost i značaj ove teme, kao i problema do kojih može doći prilikom konzumacije opojnih supstanci. 
Prisutni su preventivno dobili stručne informacije o svim opasnostima kako bi se ukazalo na ovaj rasprostranjeni problem i radilo na njegovom iskorenjivanju. 
Na pomenutu temu sa studentima i ćacima iz Ćuprije danas su razgovarali istoričar Dejan Tanić, inspektor Zoran Marjanović, specijalista psihijatrije Aleksandar Vujošević, doktorka Verica Arsenijević kao i predstavnici nekoliko medicinskih ustanova.

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL