Skip to main content

Važno - 17. jula 2023. godine počinje sa radom Platforma za učenje na daljinu Pravosudne akademije

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Pravosudna akademija

Obaveštavamo Vas da će dana 17. jula 2023. godine, sa radom otpočeti Platforma za učenje na daljinu Pravosudne akademije, putem koje će se vršiti prijavljivanje na sve obuke koje organizuje Pravosudna akademija.

17. jula 2023. godine počinje sa radom Platforma za učenje na daljinu Pravosudne akademije - Izvor: Pravosudna akademija
17. јула 2023. године почиње са радом Платформа за учење на даљину Правосудне академије - Извор: Правосудна академија

Svako učešće na obuci biće direktno evidentirano u registru učesnika obuka Pravosudne akademije, kako bi se u naredom periodu izvršilo povezivanje sa bazom ličnih listova Visokog saveta sudstva i Visokog saveta tužilaca.

Detaljna uputstva o registraciji dobićete preko vašeg suda ili tužilaštva.

Registraciju i prijavu na LMS platformu Pravosudne akademije možete učiniti na ovoj strani.

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL