Skip to main content

Судови и односи са јавношћу кроз призму Kомуникационе стратегије и слободе изражавања

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија
 

Судови и односи са јавношћу кроз призму комуникационе стратегије и слободе изражавања - Извор: Правосудна академија

Учеснике су на почетку поздравили Бранислава Горавица заменик председника Високог савета судства, Мајда Кршикапа заменица директора Правосудне академије и Марк Ласман директор УСАИД-овог Пројекта владавине права.

Предавачи на обуци су били Милена Миловић Благојевић (УСАИД-ов Пројекат владавине права), Мирјана Голубовић начелник одељења за посебна знања и вештине Правосудне академије, Бранислав Чале (УСАИД-ов Пројекат владавине права), Зорана Делибашић судија Врховног касационог суда, Гордана Комненић судија Апелационог суда у Београду и Александар Стојановић и Биљана Степановић из Правосудне академије.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL