Skip to main content

17. juna, održana je prva od četiri obuke namenjenih polaznicima Pravosudne akademije na temu „Upravni postupak i Upravni spor“

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Pravosudna akademija

Pravosudna akademija u saradnji sa misijom OEBS-a u Republici Srbiji, dana 17.06. 2024 godine, organizovala je prvu od ukupno četiri predviđenih obuke na temu „Upravni postupak i Upravni spor“, namenjenih polaznicima početne obuke Pravosudne akademije.

Predavaci na ovom seminaru bili su:

  • Zurab Sanikidze - šef odeljenja vladavine prava pri Misiji OEBS-a u Republici Srbiji,
  • Dobrosav Milovanović, redovni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu
  • Radojka Marinković, sudija Upravnog suda i predsednica Upravnog suda
Galerija fotografija sa prve od četiri obuke namenjenih polaznicima Pravosudne akademije na temu „Upravni postupak i Upravni spor“

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL