Skip to main content

Obuke iz oblasti krivičnog prava u toku septembra 2018. godine

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Pravosudna akademija

 

Za oblast nasilje u porodici:

a) Dve jednodnevne radionice na temu „Zajednička obuka za primenu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici“ za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova 22. i 29. septembra u prostorijama Kriminalističko policijske akademije u Zemunu.

Za oblasti: Suzbijanje korupcije, organizovanog kriminala, finansijska istraga i oduzimanje imovine proistekle iz krivičnog dela

a) Trodnevni seminar na temu „Prevencija i borba protiv korupcije: Modul 2- Proaktivne istrage u oblasti javnih nabavki“ od 24. do 26. septembra u hotelu „Park“ u Novom Sadu. 

b) Dva jednodnevna seminara na temu „Prevencija i borba protiv korupcije: koordinisanje anti-koruptivne mreže“ 27. i 28. septembra u prostorijama Pravosudne akademije u Beogradu u ulici Svetozara Markovića 21.

v) Konferencija na temu: „Upravljanje udarnim grupama i njihovo razvijanje“ 26. septembra u Palati „Srbija“ u Beogradu.

g) Četvorodnevni seminar na temu: „Trening trenera u oblasti finansijskih istraga“ od 04. do 07. septembra u hotelu „88 rooms“ u Beogradu.

Za oblast Krivični postupak:

Jednodnevni seminar na temu „Dokazna radnja uviđaja kod krivičnih dela protiv polne slobode i krivičnih dela sa elementima nasilja sa posebnim osvrtom na krivično delo nasilja u porodici“ 28. septembra u Apelacionom sudu u Novom Sadu.

Za oblast Ratni zločini:

Dvodnevni seminar na temu „Istraga u predmetima ratnih zločina“ 26. i 27. septembra u hotelu „Falkenštajener“ u Beogradu.

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL