Skip to main content

Листа са шифрама кандидата који су полагали тест за избор чланова Већа Агенције за спречавање корупције

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија
 

  Правосудна академија објављује листу са шифрама кандидата који су полагали тест за избор чланова Већа Агенције за спречавање корупције 1. фебруара 2021. године

Правосудна академија објављује листу са шифрама кандидата који су полагали тест за избор чланова Већа Агенције за спречавање корупције 1. фебруара 2021. године

Листа са шифрама кандидата који су полагали писмени тест за избор чланова Већа Агенције за спречавање корупције 1. фебруара 2021. године - место полагања Београд, Улица Краља Милана бр. 14 - Зграда Народне скупштине Републике Србије. 

Листа са шифрама кандидата је објављена 8. фебруара, 2021. године у 12:00 сати 

 

Листа са шифрама кандидата истакнута је и на огласној табли Правосудне академије, на адреси: Теразије бр. 41. и на интернет страни званичне презентације Правосудне академије.

 

У складу са чланом 23, став 9, Закона о спречавању корупције, комисија за избор члана Већа Агенције, објавила је резултате теста.

У Складу са чланом 23, став 10, кандидат има право приговора.

Кондидати могу извршити увид у  тест у просторијама Правосудне академије, Теразије бр. 41, Београд, у периоду од 07:30 до 15:30.

Да би извршили увид у тест, кандидати су у обавези да са собом понесу одсечак са шифром који су добили приликом предаје теста.

Приложена документа:

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL