Skip to main content

Посета амбасадора Републике Турске Правосудној академији

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија

 

Посета амбасадора Републике Турске Правосудној академији - Извор: Правосудна академија

Заједно су изразили очекивања да се на том путу унапреде односи две државе, и то континуирано кроз заједничке пројекте и програме обуке, разменом искустава и најбољих пракси.

Говорећи о досадашној подршци Турске, директор Вујић се завхавлио на значајној подршци коју је пружила Турска агенција за сарадању и координацију при реновирању и проширењу капацитета зграде Вишег суда у Новом Пазару, те су се створили услови да Нови Пазар добије и канцеларију Правосудне академије.

Директор Вујић и амбасадор Билгич су указали да су усредсређени на даље продубљивање  сарадње у области правосуђа, посебно када је реч о стручном усавршавању.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL