Skip to main content

"Разматрање положаја и улоге судије и управљање предметом - први део"

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија

 
"Разматрање положаја и улоге судије и управљање предметом - први део" - Извор: Правосудна академија
Предавачи који су одређени за ову обуку су: Јасмина Стаменковић, Ивана Павловић, Снежана Марић и Весна Тодоровић судије Привредног апелационог суда.
Тим поводом су се стекли услови за реализацију обуке за новоизабране судије привредних судова, за двадест двоје судија, на основу Одлуке о избору судија који се први пут бирају на судијску функцију која је објављена 25. јула 2018. године у „Службеном гласнику РС“, број 57/2018. 
Обука за новоизабране судије привредних судова на тему "Разматрање положаја и улоге судије и управљање предметом - први део" је  реализована 22. октобра 2018. године у Правосудној академији у Београду а предавачи су тог дана биле Јасмина Стаменковић и Ивана Павловић судије Привредног апелационог суда

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL