Skip to main content

Стручна посета студената андрагогије Правосудној академији

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија
***
 

Присутне су са историјатом и делатношћу Академије, њеном улогом у континуираном стручном образовању и усавршавању запослених у правосуђу упознали Андреа Делибашић и Стефан Вучићевић, чланови Одељења за истраживање и унапређење образовања.

У неформалној атмосфери, кроз презентацију и дискусију, студенти су имали прилике да чују о историјату, мисији и визији Академије, њеној организационој структури, почетној и сталној обуци, начину рада свих организационих јединица са посебним нагласком на задатке и дужности Одељења за истраживање и унапређење образовања.
Будући андрагози постављали су питања о особеностима корисника сталне и почетне обуке, начину испитивања образовних потреба, специфичностима организације образовних активности у традиционалном и електронском окружењу, систему за евалуацију и мониторинг.
На основу Споразума о сарадњи Правосудна академија и Катедра за педагогију и андрагогију Филозофског факултета Универзитета у Београду већ дуги низ година успешно реализују различите активности усмерене на унапређење квалитета програма обука Академије али и наставних и ваннставних активности студената.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL