Skip to main content

Onlajn obuka o sprovođenju najnovije izmene i dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju

Датум
Аутор
Pravosudna akademija
 

Onlajn obuka o sprovođenju najnovije izmene i dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju - Izvor: Pravosudna akademija

Grupa od 40 učesnika imala je priliku da čuje predavanja Jelene Deretić, pomoćnice ministra pravde, koja je bila predsednik Radne grupe zadužene za izradu izmena i dopuna Zakona, i prof. Nikole Bodiroge sa Pravnog fakulteta u Beogradu, koji je bio član Radne grupe.

Sve restriktivne mere su primenjene: 40 učesnika je podeljeno u 4 odvojene grupe, dakle svaka grupa se sastojala od 10 učesnika dnevno. Učesnici su pratili predavanja preko laptopova sa Vaj-faj konekcijom koju je obezbedio USAID Projekat vladavine prava.

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL