Skip to main content

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ - Нове листе са шифрама кандидата који су полагали писмени део пријемног испита

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија
 

Обавештавају се кандидати који су дана 04.11.2019.године полагали писани тест за пријем на почетну обуку Правосудне академије да је дошло до техничке грешке у питању број 15.


У складу са тим кандидатима се признаје као тачан одговор под в) рок од 8 дана и под б) рок од 15 дана.


Овим се сви поједниначни приговори на питање број 15 сматрају решеним.

Кориговане Листе са шифрама кандидата биће објављена на сајту Правосудне академије.  

 

Листа са шифрама кандидата који су полагали писмени тест - место полагања Београд, у складу са обавештењем од 5. новембра 2019.

Листа са шифрама кандидата који су полагали писмени тест - место полагања Крагујевац, у складу са обавештењем од 5. новембра 2019.

Листа са шифрама кандидата који су полагали писмени тест - место полагања Ниш, у складу са обавештењем од 5. новембра 2019.

Листа са шифрама кандидата који су полагали писмени тест - место полагања Нови Сад, у складу са обавештењем од 5. новембра 2019.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL