Skip to main content

Краљево – Радионица за ефикасно управљање поступком и употреба посредних доказа у предметима привредног криминала и корупције

Датум
Локација
Краљево
Аутор
Правосудна академија
 
Панел радионице ће водити судија Врховног касационог суда Биљана Синановић, заменик Републичког јавног тужиоца Миљко Радисављевић и бивши међународни судија Малколм Симонс.
Радионице ће допринети успешној примени Закона о организацији и надлежности државних органа у сузбијању организованог криминала, тероризма и корупције.
Предвиђено је да радионицама присуствују судије и судијски помоћници Посебног одељења за сузбијање корупције у Вишем суду у Краљеву, судије и судијски помоћници опште надлежности, као и судије  Апелационог суда у Крагујевцу. Јавни тужиоци, њихови заменици и тужилачки сарадници су такође планирани као учесници ових радионица.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL